Mercure Groningen Martiniplaza
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza

Expositielaan 7
9727 KA Groningen
Nederland
T: +31 50 525 840-0
frontoffice@mercuregroningen.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen
Logo Mercure Hotels

Onze beste prijs in Groningen

Profiteer van onze beste prijsgarantie.

Adres: Expositielaan 7 | 9727 KA Groningen | Telefoon: +31 50 5258400 | frontoffice@mercuregroningen.com

Voor alle boekingen op mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/ kunt u zeker zijn, dat dit de beste prijs voor uw bezoek is.

Hoe functioneert het?


Boek uw bezoek via mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/. Als u binnen 24 uur een lagere gepubliceerde prijs vindt, neem dan contact met ons op via frontoffice@mercuregroningen.com. Wij zullen uw aanvraag controleren en ervoor zorgen dat de prijs voldoet aan de voorwaarden van onze beste prijsgarantie.
Indien er een lagere prijs wordt gevonden, zullen wij uw huidige boeking wijzigen of een nieuwe boeking creëren, indien deze nog niet bevestigd is, met de lagere prijs en een extra korting van 10%. Wij beloven geen lange en ingewikkelde formulieren, maar wel het vertrouwen dat u bij mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/ de beste prijzen vindt.
1. De reservering moet op mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/; gemaakt worden.
2. De prijs op een andere openbare website moet lager zijn dan de prijs op mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/ mercure-hotel-groningen-martiniplaza.nl/”> bij reservering voor dezelfde datum en kamercategorie, verblijfsduur en aantal gasten. 3. Niet van toepassing op:
Contractueel overeengekomen tarieven of groepstarieven.
Ondoorzichtige prijzen op een veilingsite waar de klant niet weet welk hotel het is tot de bevestiging van de boeking. Voorbeelden van dergelijke sites zijn (onder meer) Priceline en Hotwire.com. Arrangementswebsites of resellerwebsites waar de kamerprijs wordt aangeboden in een arrangement met andere reiscomponenten zoals vliegtickets of autohuur. – Prijzen voor hotelarrangementen met extra voorzieningen zoals maaltijden, parkeren, enz.
– Kortingsprijzen voor bepaalde doelgroepen zoals senioren of overheidspersoneel
– Prijzen voor langere verblijven van meer dan 30 dagen
3. De vergelijkende prijs op een andere website moet binnen 24 uur voor de boeking of op het moment van de boeking zijn gevonden. Elke nacht zal afzonderlijk in aanmerking worden genomen bij de beoordeling van de vergelijkende prijs.
4. 10% korting is van toepassing op de lagere prijs gevonden en geverifieerd op de andere website. De lagere prijs moet boekbaar zijn.
5. De garantie is niet van toepassing op belastingen, servicekosten, door gasten gemaakte kosten, kosten voor eten en drinken, resortkosten en eventuele andere kosten die tijdens uw verblijf worden gemaakt.