Mercure Groningen Martiniplaza
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken

Forum Groningen

Foto: © Stella Dekker

Hoog

Geniet van het uitzicht over Groningen

Van alles

Van bibliotheek tot restaurant met bar

Wonderland

Speciaal voor kinderen, om te leren en ontdekken

Overnachten

Voor de beste prijs bij Mercure Groningen

Hoog

Geniet van het uitzicht over Groningen

Van alles

Van bibliotheek tot restaurant met bar

Wonderland

Speciaal voor kinderen, om te leren en ontdekken

Overnachten

Voor de beste prijs bij Mercure Groningen

Forum Groningen

Altijd een bezoek waard

Ongeacht uw interesses, in het Groninger Forum kunt u altijd terecht. Ontspan in de bibliotheek met een goed boek, blijf up to date met een dagblad in de kiosk of bezoek de expositie. Meer interesse om nieuwe dingen te ontdekken? In het Medialab en Smartlab leert u over de technologie van morgen. Sluit uw bezoek af met een hapje en een drankje en geniet daarbij van het uitzicht over de stad.

Stel je eigen programma samen, voor jong & oud

Cineville Groningen

Een culturele ervaring in het Forum Groningen

In het hart van Groningen vindt u nu een bijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud. Het Groninger Forum opent haar deuren voor filmliefhebbers, kunstenaars, techneuten en nieuwsgierige kinderen. Dit bijzondere gebouw heeft alles in huis voor een cultureel dagje uit. Zo ziet u hier prachtige exposities met moderne thema’s, maar krijgt u ook de kans om de mooiste films te bewonderen. Bent u een liefhebber van boeken en op zoek naar een nieuw verhaal om in te duiken? Ga dan gerust eens langs bij de bibliotheek. Het medialab is de plek waar u in contact komt met de kunst van beeld en geluid. Maak uw eigen foto’s, benut het greenscreen of leer hoe u (animatie)films maakt. Bent u benieuwd naar ontwikkelingen in de technologie? Kom dan eens langs bij het Smartlab. Hier leert u programmeren en ontdekt u nieuwe technische snufjes.

Foto: © Knelis

Met de kinderen naar het Groninger Forum

Bent u een dag op stap met de kleintjes en zoekt u vermaak voor kinderen van alle leeftijden? Ook dan is het Forum Groningen een perfecte ontmoetingsplaats. Het Wonderland is hier een waar paradijs voor de allerkleinsten. Dit bijzondere plekje is verdeeld over twee verdiepingen: een plek voor kinderen tot negen jaar en een plek voor kinderen van negen tot vijftien jaar. Strijk samen neer om een leuk boekje te lezen of laat de kleintjes de vele installaties verkennen. Grotere kinderen vermaken zich urenlang met de technische snufjes in het Wonderland. Zijn ze helemaal in de ban van strips en tekenfilmhelden? Dan mag u ook Storyworld niet overslaan. Dit kleine museum staat helemaal in het teken van de teken- en animatiekunst. De Smurfen, Lucky Luke en The Lion King komen allemaal voorbij.

Foto: © Stella Dekker

Wonderland Forum Groningen
Bar en restaurant NOK Forum Groningen

Kom heerlijk tot rust

Het Forum Groningen is niet alleen een plek om te leren en te ontdekken. Hier geniet u ook van een heerlijk hapje en een drankje. Sluit uw dag in het Groninger Forum af met een maaltijd bij het restaurant NOK. De moderne menukaart is gevuld met heerlijke specialiteiten die u verorbert terwijl u over de prachtige binnenstad van Groningen uitkijkt. Op mooie dagen is het dakterras ook geopend. Kom helemaal tot rust met een drankje in uw hand, terwijl de drukke stad beneden u doorraast. Het dakterras heeft een hoogte van maar liefst 45 meter, wat het Forum Groningen een perfect uitkijkpunt maakt.

Foto: © Stella Dekker

Foto: © Shutterstock

Goed bereikbaar in Groningen verblijven

Mercure Hotel Groningen

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza

Het Mercure Hotel Groningen Martiniplaza ligt centraal in Groningen, naast het Martiniplaza evenementencentrum. Het hotel is eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Ook bent u in een mum van tijd in het stadscentrum van Groningen.

Boek nu uw kamer in Groningen, en verzeker uzelf van een goede nachtrust tijdens uw trip naar Groningen.

Foto: © Mercure Hotel Groningen Martiniplaza