Mercure Groningen Martiniplaza
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken

Privilege Kamer

COMFORTABELE KAMER IN GRONINGEN MET VELE EXTRA’S

Privilege Kamer


COMFORTABELE KAMER IN GRONINGEN MET VELE EXTRA’S

De Privilege Kamers in het Mercure Hotel Groningen Martiniplaza bieden u een exclusief verblijf met eersteklas comfort en een scala aan extra voorzieningen. Net zoals onze gasten, zijn we trots op de uitstekende en vriendelijke service die we bieden. Ons toegewijde team, inclusief het barpersoneel, de receptie en het hotelpersoneel, zorgt ervoor dat uw verblijf in ons hotel echt onvergetelijk is.

Geniet van de luxe van hoogwaardige tweepersoonsbedden die een rustgevende nachtrust garanderen. Ons airconditioningsysteem zorgt voor een aangename kamertemperatuur en de gratis Wi-Fi stelt u in staat om in contact te blijven met uw vrienden en familie.

Een bijzondere voorziening van de Privilege Kamers is de Nespresso-koffiemachine, waarmee u uw favoriete koffie kunt zetten in uw kamer. Daarnaast bieden we gratis minibarartikelen met een beperkte selectie verfrissende drankjes om uw dorst te lessen. Geniet van extra toiletartikelen die een vleugje luxe toevoegen aan uw verblijf.

We begrijpen dat parkeren soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden we u 50% korting op het parkeren, zodat u uw voertuig gemakkelijk en betaalbaar kunt parkeren tijdens uw verblijf.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk is. Of het nu het barpersoneel is dat uw favoriete drankje bereidt, het vriendelijke receptiepersoneel dat u helpt met vragen of verzoeken, of het hotelpersoneel dat ervoor zorgt dat al uw behoeften worden vervuld – u kunt rekenen op uitstekende en vriendelijke service.

Bovendien bieden onze Privilege Kamers alle extra voorzieningen die u van een eersteklas hotel mag verwachten. Ontspan op uw hoogwaardige tweepersoonsbed en geniet van uw favoriete programma’s op de flatscreen-tv. Voer belangrijke taken uit aan uw bureau en blijf op tijd met onze telefoon- en wekservice.

Om uw dag fris en energiek te beginnen, kunt u zich opfrissen onder de ruime regendouche in de badkamer. Gebruik de aanwezige föhn om uw kapsel perfect te stylen.

Voor gezinnen met jonge kinderen bieden wij op aanvraag een babybedje aan, zodat ook onze jongste gasten comfortabel en veilig kunnen verblijven. Laat ons eenvoudigweg uw wensen weten, en wij zorgen ervoor.

Boek nu een van onze Privilege Kamers in het Mercure Hotel Groningen Martiniplaza en ervaar een exclusief verblijf met eersteklas comfort, extra voorzieningen en de uitstekende en vriendelijke service die onze gasten waarderen.

** Wi-Fi: Gratis Wi-Fi voor Accor Live Limitless-leden. Gratis basis-Wi-Fi voor alle gasten. Premium Wi-Fi beschikbaar tegen een meerprijs.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u een onvergetelijk verblijf te bezorgen!

Extra Kenmerken


L

Nespresso koffiezetapparaat

L

Gratis minibar (geselecteerd aanbod van drankjes)

L

Extra toiletartikelen

L

50% korting op parkeerkosten

Kenmerken


N

Gratis WiFi**

N

Kluis

N

Regendouche

N

Airconditioning

N

Flatscreen TV

N

Telefoon*

N

Bureau

N

Babywiegje op aanvraag

N

Haardroger

N

Rookmelder

N

Wekservice

* Additional fees may apply.

** Information on the hotel's WiFi

Get online with just one click!

To go online just search for the hotel WIFI or “myCloud” and accept Terms of conditions. You will stay online during the whole visit with an unlimited number of devices. Included in all connections is also the use of VPN connections and streaming services.